Tjenester

Foredrag: Gjør det - til bærekraftige prestasjoner!

For å gjøre det riktige og viktige og det som gjør oss gode kreves bevisste valg og handlinger. Foredraget mitt gir deg konkrete verktøy innen psykologi og mental trening for å få til dette. Jeg tar deg med på min egen reise og legger vekt på hvordan vi kan ta de gode valgene, både i med- og motgang. 

Viktigheten av verdier – hvis vi etterlever dem.
Mål med mening – i fellesskap og hos hver enkelt.
Hvordan velge, og velge bort? 

Gjør det…   
– som skaper psykologisk trygghet på arbeidsplassen og i deg selv. 
– til en bærekraftig hverdag 

– som skaper motivasjon til/i endring 

– til ditt eget 

Mental trening en til en

På disse timene er du i fokus. Timene og øvelsene legges opp etter dine behov og mål. For noen er det nok å ha en sparringspartner, et sted man kan reflektere høyt og evalulere.
Andre har konkrete mål som handler om noe de ønsker å oppnå. Eller de jobber med å finne et mål. 
Det handler ikke om at man må finne problemer, men å trene systematisk for en god mental helse, på lik linje som det man gjør med fysisk trening. 

Mental trening grupper og team

Det kreves flere fleksible hoder for å nå felles mål. Her jobber vi med øvelser og refleksjonsoppgaver sammen og styrker fundament innad i et team. 
Sentrale faktorer som tillit, psykologisk trygghet og prestasjonshvile legges vekt på. 

 

– Mental trening. Hva, hvorfor og hvordan? Individuelt og gruppe. 

– Prestasjonshvile. Fokus og tidsstyring 

– Målsetting 

– Stress og indre dialog 

– Emosjonshåndtering 

Tilbakemeldinger

Å bruke tid til å forstå hvordan hjernen og følelsene mine fungerer, hva stresser meg, hva gir meg energi og hva gjør jeg for å ha det bra, er det viktigste jeg har lært. Det har gitt meg grunnlaget for å ta de gode valgene for meg selv. Barbro har vært støtte i viktige valg og hendelser, som bytte av jobb og private relasjoner. 
Helene

Jeg bruker Barbro som mental trener for å forbedre fokus, bruk av tid og definere tydelige mål og fokusområder fremover. Med mental trening har jeg fått en bedre balanse mellom jobb og privatliv, skapt ro rundt hva som er viktig for meg og fått mer fokus på tilstedeværelse.

– Espen Berger